Akcija!

Podloga za računalniško miško Tech-Protect Black

14,90

Podloga za računalniško miško Tech-Protect je bila zasnovana za uporabnike, ki potrebujejo visoko natančnost pri delu za računalnikom.

Izdelana je iz visokokakovostnih materialov z nizko stopnjo trenja in zagotavlja hitrejše drsenje miške. Njegova struktura je sestavljena iz treh prekrivajočih se plasti, ki skupaj zagotavljajo maksimalno udobje pri delu. Zunanja površina, ki ima največji stik z miško, je prekrita z mikroteksturnim premazom, ki zagotavlja popolno in natančno drsenje miške. Dno blazinice je zaključeno s silikonsko plastjo, ki zahvaljujoč popolnemu oprijemu zagotavlja stabilno in enakomerno površino, ki preprečuje premikanje blazinice tudi med intenzivno uporabo. Dodatna prednost blazinice je minimalističen dizajn, stranice so zaključene s trdnim robom, kar zmanjša obrabo in s tem podaljša njeno življenjsko dobo.

Privlačna cena in kakovostna izdelava je popolna kombinacija, ki bo delovala kot klasična namizna podloga pri standardni uporabi računalnika in kot zanesljiva igralna podloga med naprednim igranjem iger.
Gladka površina, ki zmanjšuje trenje, bo pri vsakem premiku miške z bliskovito hitro natančnostjo potrebna za igranje profesionalnih iger.

Samo še 1 na zalogi

Šifra: 5906735413496 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Lasnosti:

– 💯% original
– Pakirano v originalni embalaži
– Nedrseča podloga
– Univerzalno
– Dimenzije: 24,5 x 30 x 2,5 mm

SET VSEBUJE:

1 x podloga za miško Tech-Protect

Dodatne informacije

Stanje zaloge

Na zalogi v našem skladišču. Rok dobave je 1-3 delovnih dni.

Proizvajalec

TECH