Nosilec za telefon ventilacijski na magnet

14,90

Nosilec za telefon z magnetom  uporabite v avtu. Enostavno ga namestite v ventilacijsko režo in ga lahko kadarkoli demontirate brez poškodbe notranjosti avtomobila.

 

Samo še 1 na zalogi

Opis

Nosilec za telefon je sestavljen iz dveh sestavnih delov:

  • 1. Nosilec za v avto, katerega pritrdite na ventilacijsko režo. Nosilec vsebuje zelo močen magnet, ki prepreči padce telefona med tresljajem povzročenim z vožnjo.
  • 2. Nosilec za telefon, narejen iz lepo oblikovane in obdelane kovine, katerega namestite na telefon. Priložena sta dva različna kosa, tako da izberete in namestite tistega, ki je po obliki bolj blizu vašemu telefonu. Nosilec lahko s pomočjo pritrjenega lepila pritrdite na zadnjo stran vašega telefona. V primeru uporabe zaščitnega etuija, nosilec namestite med etui in mobilni telefon.

 

Med vožnjo vam s tem super nosilcem ne bo nikoli več zmanjkalo odlagalnih površin in boste vedno vedeli kje je vaš mobitel. Poleg tega imate zaslon telefona vedno na vidnem polju in se izognete tveganemu iskanju telefona med vožnjo, ko vas kdo pokliče.
Nosilec lahko uporabite za telefon, navigacijo ali kakšne druge naprave po vaši izbiri. Magnet na nosilcu ima pravo razmerje med nosilnostjo in enostavnostjo montaže/demontaže vašega pametnega telefona v avtu.

Dodatne informacije

Barva izdelka

Črna

Morda vam bo prav tako všeč…