iPhone servis

iPhone servis – Svet-Telefonije nudi kakovostno popravilo mobilnih telefonov znamke Apple.

Kaj nudimo?

  • V prvi vrsti nudimo menjavo stekla oziroma LCD zaslona (iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7,…) ✔
  • Ostala popravila in zamenjava poškodovanih ali okvarjenih komponent na iPhone telefonih ✔
  • Strokovno, hitro in cenovno ugodno popravilo ✔
  • Več kot 10 let izkušenj s popravili telefonov ✔
Menjava zaslonov, popravilo poškodovanega zaslona, razbito steklo - iphone servis
iPhone servis

Komu je iPhone servis namenjen?

Verjetno se je tudi vam že kdaj zgodilo, da vam je telefon padel na tla, pa tudi če ste še tako pazili nanj. Največkrat na telefonu ni vidnih poškodb, razen manjših zunanjih prask in odrgnin. Ko pa pride do udarca pod točno določenim kotom in z silo, ki jo material več ne prenese, se zgodi najhuje za vaš telefon. In takrat vam na pomoč priskoči iPhone servis.

Kakšen je strošek?

Eno izmed dražjih popravil je zagotovo popravilo oziroma zamenjava stekla ali menjava LCD zaslona telefona. Strošek menjave je odvisen predvsem od modela telefona. Pri mobilnih telefonih iPhone se zneski popravila gibljejo nekje med 60 in 120 €, odvisno od modela in kakovosti nadomestnega dela. Glede na vrednost telefona je pri iPhone telefonih zamenjava stekla oziroma LCD zaslona zanemarljiv strošek,  medtem ko pri nekaterih modelih telefonov tovrstni strošek preseže tržno vrednost telefona. V slednjem primeru je bolj ekonomično kupiti nov telefon. Svet telefonije kot iPhone servis ponujamo zamenjavo poškodovanega stekla ali LCD zaslona.

  • Menjava stekla ali LCD zaslona (iPhone) – cena menjave je odvisna predvsem od cene nadomestnega zaslona na trgu, strošek dela je v primerjavi s ceno zaslonov zanemarljiv strošek
  • Ostala popravila in zamenjava poškodovanih ali okvarjenih komponent – strošek popravila je odvisen od cene nadomestne komponente na trgu in težavnosti zamenjave

Telefon pošljete po pošti in vam naslednji dan vrnemo popravljenega. Po predhodnem dogovoru ga lahko osebno dostavite v Krško.

Imate poškodovan zaslon, počeno steklo ali kakršno koli drugo okvaro na svojem telefonu? Ne oklevajte..

ZAHTEVAJTE NEOBVEZUJOČO PONUDBO ZA POPRAVILO TELEFONA: